Salvolin Salyangoz Kremi ile Cildinize Bakın

...

Cilt problemleri sizin de başınızı arıtıyorsa, size tavsiyemiz Salvolin salyangoz kremi olacak. Bu krem sayesinde cilt problemlerinizi aşmak daha kolay olacak, cilt güzelliğinizi geri kazanacaksınız. Peki Salvolin salyangoz kremi nedir, içeriğinde neler vardır, nasıl kullanılmalıdır? Tüm bu soruları yanıtlamaya çalışıcağız.Salvolin Salyangoz Kremi

abcd8

Salvolin Salyangoz Kremi Nedir?

Cilt vücudunuzun filtresi görevini gören ve onu dış etkilere karşı koruyan bir oluşumdur. Bir nevi hücre duvarı görevi gören cilt, vücuda zararlı maddelerin girmesini engellerken yararlıların girişini sağlar. Salvolin salyangoz kremi ile birlikte önemli görevleri olan cildiniz artık daha sağlıklı olacak, hücrelerinizin yenilenmesine yardımcı olarak size maksimum seviyede koruma sağlacaktır. Cilt problemlerinin tedavisinde de oldukça yardımcı bir etkisi olan Salvolin sizi sosyal hayatta kısıtlar nitelikte olan sivilcelerin, yara izlerinin ve siyah noktaların iyiye gitmesine yardımcı olmaktadır.

Salvolin Salyangoz Kreminin İçeriği

Allantoin: Yara onarımınında desteleyici ve iyileştirici özelliği vardır.  Cildi yumuşatır ve hücre yenilenmesini hızlandırıcı etkisi vardır.Anti-oksidan özelliği vardır, yaşlanmaya ve cilt problemlerine neden olan serbest radikallerle savaşır.

Doğal Antibiyotikler: Salyangozun sıvısındaki antibiyotiklere ilaç diyemeyiz lakin ciltte rastlanabilecek çeşitli bakterilere karşı oldukça etkilidir.

Kolajen ve Elastin: Elastin cildin esnekliğini  kolajen ise cilde dolgun görünümünü  sağlar.

Glikolik asit: Ciltte hasar görmüş ölü hücrelerden arınmasını sağlamaktadır.

Doğal Shea Ağacı (Butyrospermum Park II Butter): Shea ağacının fıstıklarından elde edilen yağ cildimizi nemlendirir. İltihaplanmayı ve yaşlılık izlerini minimuma indirilmesini sağlar. Bu yağ A, E ve F gibi vitaminleri içermektedir.  Bu vitaminler cildi besler ve onu temiz, sağlıklı tutarak cildin bakımına destek olur.  Shea yağının yara izlerini, egzamaları,çeşitli döküntüleri, sivilceyi,yanıkları, kuru deriyi, cilt lekelerini, çatlakları, kırışıklıkları ve sedef hastalığında tahrişi azaltıcı özelliği bulunmaktadır

Aquaxyl: Bitki formlarının tüm tipleri içinde nemlendirici, yaşlanma karşıtı ya da cildin yeniden yapılandırılması için kolaylıkla kullanılmaktadır. Cildin  nem oranını artırır ve cildin sıvı kaybını önler. Uzun süreli nemlendirme sağlar.

Nasıl Kullanılır?

Sabahları ve akşamları cildinizi duru su ile iyice temizleyin ve temizlenmiş cilde ince bir tabaka halinde sürünüz. Masaj yaparak cilde yedirin, sabah akşam günde 2 kere kullanılmalıdır, makyaj yapmadan önce kurumasını bekleyin. Etkilerini tam anlamıyla görebilmek için 4 hafta yani 28 gün kullanmalısınız. Ürün ciltteyken başka bir kozmetik ürün ya da nemlendirici kullanmayın.

Yararları

  • Çevresel zararlara karşı maksimum koruma sağlanmasında,
  • Cildin nem ve su dengesinin maksimum düzeyde sağlanmasına,
  • Yara, tahriş ve leke izlerinin giderilmesinde,
  • Çatlak izleri ve doğum sonrası cilt çatlaklarının giderilmesinde
  • Traş sonrası oluşan tahriş ve kabarıklıkların geçirilmesinde
  • Sivilce ve aknelerin neden olduğu izlerin azaltılmasında,
  • Antioksidan etkisi ile kırışıklıkların engellenmesi ve geçirilmesinde,
  • Cilt yumuşaklığının ve elastikiyetinin arttırılmasında,

yardımcıdır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir